Om Celininredning

a

Om Celininredning.se

Hej och välkommen till Celininredning.se.

Vi på Celin jobbar med att ge våra kunder och besökare inspiration och trender gällande möbler och heminredning. Vi är specialister på skandinavisk inredning då vi främst jobbar med Sverige, Norge och Danmark. Inredning är ett ämne som länge varit mycket hett på marknaden. Tillsammans med några av Sveriges mest medvetna inredare och homestylister ser vi till att din boaffär blir som du drömmer. Vi stylar, inreder och renoverar om det behövs inför din försäljning av lägenhet eller hus. Celininredning har många år av erfarenhet inom heminredning så våra kunder är alltid mycket nöjda med resultatet.

Vi jobbar mycket med att skapa trendiga rum i hemmet. Specialiteter och fokus ligger på köksinredning, vardagsrum, uteplats och sovrum. Men genom lång erfarenhet kan vi såklart dekorera alla rum i din bostad. Vi ser till att frakta alla möbler och heminredning som ska användas under styling så hela processen ska ske så smidigt som möjligt.

Har du några frågor till oss ber vi dig gärna kontakta någon av våra säljare så ser vi till att tillsammans hitta en så bra lösning som möjligt.