Möbler till kontoret

Vi på Celininredning är experter på inredning och möbler för arbetsplatsen. När man hör ordet inredning tänker nog många på heminredning direkt. Men det finns så mycket mer som detta begrepp betyder. Kontoret är en plats som vi troligen lägger mest tid på under livet. Är det inte så också viktigt att man trivs i miljön? Jo, det är klart det är.

Under vår vakna tid spenderar vi en stor del på arbetsplatsen. Därför är också heminredning en mycket viktig faktor till hur både du och dina arbetskamrater mår. Här handlar det mycket om ergonomi, luft, ljusinsläpp och mycket mer. För kunder på besök är det också det första intrycket av det kontor man hälsar på som sätter standard på vad som väntas. Därför vill vi på Celininredning rekommendera att inte lägga för liten budget på hur det ser ut på ditt kontor.

Inred kontoret personligt

Tittar på vi på många kontor idag så kan man snabbt säkerställa att de flesta är mycket sterila. Men då ska man veta att mycket har hänt under tiden som gått. Vi har blivit mer medvetna om hur möbler ska se ut och agera. Vi vill idag ha mer färg än innan samt inte placera ut för mycket så det blir trångt. På ett kontor är det också viktigt att det inte blir en bullrig miljö. Det beror helt på vad ni gör på arbetsplatsen. Är det mycket försäljning som görs via telefon kanske det är smart och få ner ljudet en aning så man inte stör varandra. Eller är det ett kontor som ofta är tyst kan det vara kul att höja upp ljudnivån.

En möbel ses ofta som en pryl gjord för att användas i hemmet. Man glömmer att detsamma gäller på kontoret. Så varför inte försöka inreda och dekorera på samma sätt på arbetsplatsen som hemma? Genom att vi lägger så stor tid av vår vardag här så är det mycket roligare och hemtrevligare att skapa ett ”hem”.

inredning kontor

Några tips på dekoration

Det finns några viktiga punkter som man ofta glömmer vid inredning av kontor. Stolar, bord och lampor i all ära, men glöm inte växterna. Vackra gröna växter skapar inte bara en härlig atmosfär utan de skapar också en bättre luft. Det smartaste är att välja växter som inte behöver vattnas så ofta. Det är mycket vanligt att man glömmer bort detta mitt i arbetsveckan. Det finns så mycket annat och tänka på. Kolla exempelvis in garderobsväxter, dessa älskar mörkare miljöer och behöver inte lika mycket vatten som andra blommor och växter.