Köksstolar som får ditt hem att blomstra

Köksstolar som får ditt hem att blomstra

Köksstolar som får ditt hem att blomstra: Aldrig har inredning och möbler varit så populärt som det är just nu. Varje dag dyker det upp nya inredningsbloggar och tidningar som vill få dig och mig att inspireras. Men det är inte bara mediakanalerna som blir fler. Det är också vår medvetenhet av vad som är bra möbler och design. Butikerna runt om i landet har under 2016 och 2017 märkt en stor ökning i försäljningen. Främst är det butiker på nätet som ökat sin försäljning något otroligt.

Fler och fler väljer idag att köpa sina designmöbler på nätet. Bara för några år sen var det inte lika vanligt att man beställde hem sin soffa, sitt matbord eller sina stolar. Man ville känna och klämma på dessa stora produkter innan valet gav sig. Visst vill man det idag också, men det är inte lika viktigt för konsumenterna. Det kan till stor del bero på att det också är mycket enkelt att returnera sina inköp. Glöm inte heller att läsa inred sovrummet med årets inspiration där vi tipsar om massa smarta saker för ditt sovrum.

Snygga köksstolar som gör stor skillnad

I Sverige har vi en massa härliga inredningsbutiker som säljer sina produkter på nätet. En blandning av dem som säljer sina egna varumärken och dem som valt och nischa sig på designmöbler och dekorationer. Ni känner säkert till några av de största aktörerna på marknaden så vi kommer inte att nämna några här. Känner ni inte till några får ni Googla eller söka på dessa.

Vi har i alla fall valt och rekommendera några riktigt härliga och snygga köksstolar som du bara kommer älska. Det är viktigt att sitta mjuk och skönt när man äter. Det gäller både dig, dina gäster och din familj. Sen finns det också en massa snygga knep hur man kan dekorera dessa stolar med filtar, plädar och kuddar. Allt för att få ut ännu mer atmosfär i hemmet.

Stolarna finnas att hitta på en av Sveriges kanske smartaste tjänst för dig som letar inredning på nätet. Roomly.se är en svensk marknadsplats på nätet som samlar inredningsbutikernas alla produkter på en adress. Sajten har idag över 65 butiker kopplade vilket ger ett utbud på över 120 000 produkter att söka igenom och jämföra. Allt från köksstolar till sängar och matbord.

HAMMOCK STOL – LÄDER COGNAC, SVART STÅLSTATIV

Pris: 4 170 SEK

HAMMOCK STOL – LÄDER COGNAC, SVART STÅLSTATIV

CH24 Y-STOL – VITOLJAD EK, NATURFLÄTAD SITS

Pris: 8 525 SEK

CH24 Y-STOL – VITOLJAD EK, NATURFLÄTAD SITS

TON CHAIR NO.14/01 STOL – SVART, ROTTING SITS

Pris: 1 790 SEK

TON CHAIR NO.14/01 STOL – SVART, ROTTING SITS

Gubi BEETLE STOL, MÄSSING/MÖRKROSA

Pris: 3 295 SEK

Gubi BEETLE STOL, MÄSSING/MÖRKROSA

Department WOOD PINNSTOL H17, SVART

Pris: 675 SEK

 

Department WOOD PINNSTOL H17, SVART

* Alla priser som ni hittar ovan på köksstolarna kan variera. Dessa är hämtade ur dagens datum som är den 1 juni 2017. Bara så ni har detta i åtanke när ni läser denna post. De kommer från inredningssajten Roomly.se som hämtar både priser och produkter från inredningsbutiker i Sverige, Danmark och Norge.

No Comments

Post A Comment