Inredningstips på hur du får ditt kök snyggt

Inredningstips på hur du får ditt kök snyggt

Inredningstips på hur du får ditt kök snyggt: Går du i tankar om att dekorerar eller möblera om i ditt kök? Då har du kommit rätt för vi tänker ge några riktigt smarta och funktionella tips på hur du kan få det riktigt snyggt i köket. Läs också våra inredningstrender för sommar 2017. En härlig guide som hjälper dig få till det lilla extra inför sommaren

Såhär till sommaren kan det var härligt att få det lite ljusare i hemmet. Därför tänkte vi erbjuda dig 5 tips och inspiration på inredningstips i ett trendigt kök.

Trädetaljer som inredningtips

På senare tid har levande material verkligen tagit fart. Detta material passar utmärkt in i just ditt kök då det mjukar upp och ger ett värmande intryck. Det är också väldigt enkelt att byta ut en bänkskiva. För att stärka myskänslan kan ett alternativ vara att använda sig av lite mörkare träslag. Oljad ek eller valnöt är perfekt för detta.

Sen är det också snyggt och smart att kunna använda bänkskivan året om. Dvs även under de mörkare årstiderna på hösten och vintern.

Använd mjuka färger

Färg är mycket populärt just nu. Med mjuka färger i köket förhindrar känslan av att det blir kallt och sterilt. Du ska inte behöva måla om hela köket, detta är ett stort projekt som tar lång tid. Byt istället ut skåpsluckorna, det är enkelt. Sen kan du addera snygga detaljer i mjuka färger till detta. Allt från textiler, mattor och snygg belysning.

Dekorera med koppardetaljer

Koppar är en mycket härlig metall. Den lägger till en varm färg och en känsla av mjukhet i köket. En blandare i koppar är också lyxig att se på. Dock kan denna vara rätt dyr, men lugn, det finns knep. Byt istället ut handtag, installera en kopparlampa och skapa snygga stilleben av snygga kittlar i koppar eller kanske ljusstakar.

Inred med snygga och sköna matstolar

Det är viktigt att man sitter mjukt och mysigt. Speciellt när det närmar sig höst och vinter. Känner du att du inte vill satsa på stoppade möbler i köket så finns det en massa smarta tips. Lägg fram några snygga kuddar på stolen eller varför inte ett fårskinn hängandes över ryggstödet. Ett smart inredningstips. Vill du ha fler smarta tips och guider kan du besöka inredningstrend här!

 

Köp hem gardiner med omsorg

Vi vet att textiler dämpar ljudet i rummen hemma. Köket kan lätt bli ett rum med högt ljud. Därför behövs här snygga gardiner till dina fönster. Det ger också en ombonad känsla och beroende på färgval mjukar det också upp rummet. Ett val är att använda dig av hissgardiner som adderar en lite lantlig känsla och stil.

No Comments

Post A Comment