Inred sovrummet med årets inspiration

Inred sovrummet med årets inspiration

Inred sovrummet med årets inspiration: Är det kanske dags för en makeover i ditt sovrum? Eller har du precis flyttat och behöver lite inspiration på hur du kan göra? Vilket som så är dessa tips något som kommer få dig att inspireras av årets hetaste produkter. Det är inte särskilt svårt att göra stor skillnad och resultatet blir så otroligt fint. Läs också vår artikel om Inredningstips på hur du får ditt kök snyggt. En massa smarta tips som får ditt kök att bli drömmen.

För många innebär vår och sommar en liten nystart och då är det dags att göra om. Men att möblera eller dekorera om sovrummet behöver inte vara så tidskrävande som det låter. Glöm kostsamma renoveringar utan fokusera på små medal och ett kreativt tänk.

Det finns en massa godis att hämta hem som lämpar sig utmärkt för att uppdatera ditt hem och sovrum med det bästa av allt. Oavsett stil, smak och färgschema.

inredning sovrummet

In med naturmaterial i sovrummet

Det har nu länge varit populärt med naturnära material och trenden kommer att hålla i sig länge under 2017. Korgmaterial, sjögräs och flätade möbler ger dig den rätta känslan. Sen kombinerar du detta med några vackra växter i hörnet av rummet för extra atmosfär.

Smycka rummet med lite konst

För att få till en personlig känsla i rummet är ett smart knep att sätta upp lite konst på väggarna. Det är nämligen konst och tavlor som tagit över efter den populära kaktusen som kanske var den mest omtalade trenden 2016. Här ska man försöka fokusera på oljemålningar. Fotokonst i all ära men att få till en mer annorlunda tavla kan verkligen få sovrummet att lyfta ordentligt. Det spelar ingen roll om den är abstrakt eller ett realistiskt motiv. Bara att du får upp något du gillar.

Blanda med gamla detaljer i rummet

Vi har fått något fokus på att allt i hemmet ska vara modernt. Det är inget fel med att möblera och inreda modernt, det är väldigt snyggt. Men det finns så mycket annat du kan göra. Ett smart alternativ är att blanda gammalt och nytt. Det ger en karaktär som kommer göra stor skillnad. Mörka träslag eller antika möbler blandat med några moderna lampor eller dekorationer. Läs fler smarta tips hos ELLE decoration.

Gör det ombonat med gröna växter

Nu säger vi det igen. In med fler växter i hemmet. Dessa gröna härligheter gör det inte bara ombonat utan skapar också frisk luft. Tycker du det är jobbigt att hela tiden vattna blommorna och växterna finns det knep. Ett av de smartaste knepen är att köpa hem garderobsväxter. Dessa älskar mörker och behöver inte vattnas mer än någon gång per månad, fantastiskt, eller hur? Växter är också en av de trendigaste inredningarna just nu.

 

 

No Comments

Post A Comment