Årets inredningstrender sommar 2017

Årets inredningstrender sommar 2017

Årets inredningstrender sommar 2017: Sommaren är här, och den är här för att stanna nu i tre månader framåt. Det är kanske den period på året som gör oss svenskar mest glada under året. Solen, värmen och ledigheten gör att vi får tid att utföra jobb som vi annars inte har tid med. Vi på Celininredning tänkte ge er lite smarta tips på årets inredningstrender 2017 som vi hoppas kommer ge er inspiration.

Vi vet att inredning är en av de viktiga punkterna för att skapa ett helhetsintryck i hemmet. Det är med just snygga trendiga möbler och inredningsdetaljer som vi kan skapa denna mysiga miljö. En hemtrevlig miljö där både du och gäster ska trivas i. Men det händer inte av sig självt. Här måste du ge lite tid så du kan piffa till det ordentligt, precis som du vill ha det.

Med lite snygga rekommendationer från oss kan du enkelt hitta vår sammanställda guide nedan med några av de viktigaste och populäraste produkterna just nu i inredningsväg sommar 2017. Läs också våra tips på hur du inreder ett kontor på bästa sätt.

 

Inredningstrender för sommar 2017

  • Se till att få fram mycket färg. Detta gäller både inomhus och utomhus. Mycket gröna toner som går i både textiler och servering som tallrikar och porslin. Detta skapar en naturlig känsla som samtidigt stressar ner dig. Glöm inte heller att plantera och plocka fram vackra växter.
  • I år är det också mycket populärt med korgar och materialet rotting. Vanligtvis är rotting känt för att passa fint på uteplatsen. Men vi kan ge tips på att dessa möbler fungerar lika fint inomhus. Det är ett trendigt material som nu också kan hittas på krukor och andra inredningsdetaljer.
  • I tidningen CHIC kan man läsa om årets snygga glas. Dessa i alla olika former och varianter, färgat, transparent eller tonat. Glas är också perfekta för att skapa snygga ljuslyktor för inomhusbruk och utomhusbruk en sommarkväll. Vill du vara trendig och visa att du är med i svängarna kör du på detta.
  • Tillbaka till växtriket. Det är årets bästa period för blommor nu. Se till att ta vara på detta och köp på dig vackra blommor och växter för dekoration i hemmet. Det blir inte bara mysigt utan också bättre luft.

 

Vad du ska undvika i sommar

Det finns också trender som du ska undvika denna sommar. Marmor har varit en mycket populär och stor trend under förra året. Det gäller också snygga mässingsdetaljer, ja ni vet säkert vad vi menar. Låt oss lämna detta bakom oss och blicka framåt. Vi byter denna sommar från marmor till ädelstenar i olika slag. Den snygga mässingen byts ut mot stål eller krom. Istället för att genomgå i vitt så byter du ut detta mot mycket färg. Det kommer också göra dig gladare.

Kommentera gärna med era egna förslag på årets inredningstrender för denna sommar. Vi vill såklart höra dina tips också!

No Comments

Post A Comment